Top 5: beste smartphones onder de €200 (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Voor €200 kun je tegenwoordig een erg leuke smartphone krijgen, maar het kan nog steeds lastig zijn welke je moet kiezen. In deze video helpen we je daarmee.

Sinds de komst van de Nokia Lumia 520 in 2013 en de Motorola Moto G later dat jaar kun je met gerust hart een low-endsmartphone kopen. Natuurlijk doen de toestellen nog onder voor apparaten die drie keer zoveel kosten, maar er is in het dagelijks gebruik prima mee te leven. Inmiddels zijn we krap drie jaar later en hebben veel fabrikanten de achterstand tegenover Nokia en Motorola ingelopen. Vorig jaar, toen we ook al een keer de vijf beste smartphones onder de €200 benoemden, was de nieuwste generatie Moto G nog de winnaar; inmiddels is er een nieuwe ‘koning van de low-endmarkt’: de Wiko Fever 4G. In deze video vertellen we je daar meer over en dragen we nog vier goede alternatieven aan.

De specificaties die anno 2016 bij een goede budgetsmartphone passen zijn ongeveer als volgt: een scherm met een minimale resolutie…

46 Comments on Top 5: beste smartphones onder de €200 (Dutch)

 1. welke Smartphone is beter de wiko fever 4g of de huawei p8 lite
  ik wil hem gebruiken voor zware games en zware applicaties mooie fotos mee te maken ik wil ook een goed geluidskwaliteit en snelle laadtijd want heb al een paar keer gelezen dat dit blijkbaar 2 nadelen van de wiko fever 4g zijn?

 2. zouden jullie een keer misschien een vergelijking kunnen doen tussen een Lg G4S en een Lg K10 kwa want dat zijn 2 waar je echt tussen moet kiezen als je een mobiel voor rond de 200 euro koopt

 3. goede video. hopelijk kunnen jullie helpen.

  ik twijfel tussen Sony m4 aqua dual (duurder) en de fever. welke is beter? scherm lijkt beter van fever maar is de processor wel OK? en de camera?

  als ik niet voor dual ga dan is de lg g3 nu ook in de aanbieding. is die beter? of toch de fever of m4?

  dank je wel.

 4. Grappig 🙂 Voor dat deze review uitkwam zat ik toevallig op de Wiko site en heb bij Coolblue de Wiko Fever besteld. Hij komt vanmiddag met de post aan. Ben erg benieuwd hoe hij bevalt :)

 5. Ik wil een telefoon rond de 450 euro kopen. Is de samsung galaxy s6 de beste en heb je over 2 jaar met die telefoon nog een goeie of word die dan al niet meer bij-geupdated ?

 6. ik vind dit best een goed kanaal, maar wat ik jammer vind is dat bij de reviews vaak bij wat er gezegd wordt geen voorbeelden gegeven worden (dan doel ik vooral op camera samples) Ik weet dat jullie bij sommige/de meeste toestellen een aparte video doen voor de video kwaliteit, maar ik zou toch liefst meer verwerkt willen zien in deze reviews!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*