Sony Xperia Z5 hands-on (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Sony heeft op de IFA-beurs in Berlijn zijn nieuwe paradepaardje aangekondigd: de Xperia Z5. Deze smartphone heeft een nieuwe camera, vernieuwd design en handige vingerafdrukscanner. In deze hands-on video stellen we hem aan je voor.

De Xperia Z5 valt in het midden van Sony’s driedelige Xperia Z5-lijn. Wil je een kleiner scherm, dan moet je bij de Xperia Z5 Compact zijn. Voor liefhebbers van grotere schermen heeft Sony de Xperia Z5 Premium. In de basis heeft de Xperia Z5 nog steeds veel weg van de Xperia Z3+. Het is een smartphone met een 5,2-inch full HD-scherm, octacore Snapdragon 810-processor en 3GB werkgeheugen. De software is gebaseerd op Android Lollipop en heeft een lichte schil van Sony gekregen. Nieuw is de 23-megapixelcamera, die met een groot diafragma van f2.0 en een hoge maximale ISO-waarde ook in het donker goed zou moeten presteren. Door de toevoeging van phase detection autofocus is de camera in staat om erg snel scherp te stellen. Het ontwerp van de Xperia Z5 is…

17 Comments on Sony Xperia Z5 hands-on (Dutch)

  1. Ik kan echt niet kiezen . Ik heb momenteel een iPhone 5 ( als cadeau gekregen ) maar na een tijdje begon ik me te vervelen . Dus heb ik gevraagd aan mijn papa of hij mij een nieuwe gsm kan kopen . Ik kan nu kiezen tussen een Sony Xperia Z5 of De Samsung Galaxy Note 4 . Kunnen jullie mij advies geven aub ?

  2. Als Sony zo door blijft gaan dan zullen ze gauw in de voetsporen van Blackberry treden.
    Met alle concurrentie van nu zijn de specs niet al te best.
    Samsung heeft geleerd van zijn oude Galaxy lijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*