Sony Xperia Z1 Compact Video Recenzija

Video is ready, Click Here to View ×


http://www.smartphonehrvatska.com/
Video recenzija mobitela Sony Xperia Z1 Compact
Potraži nas na Facebooku

28 Comments on Sony Xperia Z1 Compact Video Recenzija

  1. Pozdrav Toni. Ovako u BIH je cijena nove Z1c 460KM (270-300 polovan) a Z3c 650KM (400-430 polovan). I sad me zanima da li se isplati dati ovu razliku u cijeni za Z3c jer ovako gledajuci jedina razlika je u veličini displeja. Tvoj savjet? Pozdrav iz BIH ! :)

  2. Je li to dobar mob za uzet u 2015.?.Zelio bi da traje bar dvije godine,a specifikacije definitivno obecavaju.Samo mi reci da li je ekran dobar i da li baterija traje zaista tako dobro?

  3. Toni, ja slučajno prijavio neki komentar na ovom videu, a htio sam samo odgovorit. Oprosti, to sam slučajno učinio, znaš kakav je sistem youtubea. "Odgovori" se nalazi pored "Prijavi kao neželjeni komentar". Oprosti još jednom.

  4. Daj mi reci jednu stvar. Pokušavam snimiti usporen video, ali ne sa slikama nego baš video. Vidim po jutubu likovi koriste nekakvu aplikaciju za to, ja nikako ne mogu naći.

  5. Toni dobio sam svoju SX Z1 Compact i više sam nego zadovoljan,hvala na savjetu!! Još bi te samo zamolio ako bi mi mogo provjerit kako da joj namjestim da se automatski prebaci sa mobilnog na wi fi jer ja to ne mogu naći!! Unaprijed zahvalan;-) 

  6. Toni kralju videorecenzija možeš li mi reći koji bi ti prije uzeo Z1 ili Z1 compact a da je ista cijena??? Ti si jedini za kojeg znam da si oba imao u rukama i jedino tebi vjerujem jer si realan u recenzijama koje su što se mene tiće vrh vrhova!!! Sto se mene tiće niti boljeg nema

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*