Sony Xperia Z Ultra hands-on/preview (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


De Sony Xperia Z Ultra is het nieuwe vlaggenschip voor Sony. De Z Ultra beschikt over een gigantisch 6.44″ scherm met een Full HD resolutie. In deze preview nemen we het toestel alvast onder de loep.

Sony loopt na vele jaren zwoegen eindelijk weer eens voorop met een smartphone. De Xperia Z Ultra is namelijk een smartphone die een aantal belangrijke mijlpalen weet te overschreiden. Allereerst is het de eerste smartphone met een Qualcomm 800-processor. Deze processor is geklokt op 2.2GHz per core en daar heeft hij er maar liefst vier van. Daarnaast beschikt het toestel ook over het grootste scherm, 6.44″ met een Full HD resolutie.

Tot slot is hij ook nog eens erg dun; 6.5mm slechts. Het is dus niet alleen het snelste toestel van dit moment, maar ook tegelijkertijd de grootste en een van de dunste.

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in onze telekoopwijzer: http://www.allaboutphones.nl/tags/telekoopwijzer.html

Voor het laatste Samsung nieuws en…

26 Comments on Sony Xperia Z Ultra hands-on/preview (Dutch)

  1. Zal dit toestel bij intensief gebruik een dag mee kunnen? Ik wil het toestel kopen alleen ik schrok van de accuprestaties. Voor een telefoon als deze beschikt hij toch over een wat kleine inhoud qua accu. Hebben jullie dit al kunnen ervaren?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*