Sony Xperia X Performance hands-on (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Met de Xperia X-lijn legt Sony de nadruk op het maken van slimmere smartphones. In deze video gaan we een kijkje nemen naar een van deze ‘slimme’ toestellen: de Sony Xperia X Performance.

De X lijn bestaat uit 3 smartphones waarvan de performance het toptoestel is. Het toestel heeft een acterkant van brushed aluminum en is in tegenstelling tot zijn twee broertjes stof en waterdicht. De 820 Octacore processor in het toestel zorgt voor een soepele gebruikerservaring. Verder is de smartphone voorzien van een 5 inch scherm met een full HD-resolutie, en niet QHD zoals dat bij de Z5 premium nog wel het geval was. Het is niet zo dat de X lijn de Z lijn gaat vervangen, beide series blijven naast elkaar bestaan. Net zoals Samsung, heeft Sony de nadruk gelegd op de snelheid waarmee de camera scherpstelt. Dit doet de camera door een inschatting te maken van waar het object dat in focus moet zijn zich gaat bevinden op het moment dat de sluiterknop wordt ingedrukt. Dit hebben we even…

6 Comments on Sony Xperia X Performance hands-on (Dutch)

 1. xperia z5 performance komt begin dit jaar.. xD , wayy to goo kid, volgende conferentie ff iets meer verdiepen in de branche ookal heb je zelf een s7 in je broekzak

 2. moet je nou persee zeggen dat de S7 mooier scherm heeft, dan moet je ook de ballen zeggen dat de Z5 premium nog mooiere scherm heeft met zijn 4K.

  Wat lulletje zeg, overigens zijn de kleuren van IPS panelen meer reëel dan dat van AM oled paneel.

  En de camera zeg je dat niet het beste is, serieus? Moet Sony camera's presteren beter met Manuel dan automatisch en de meeste reviews op camera's worden altijd op automatisch gestest.

  weet waar je over praat lulletje, en ik hoor jou niet eens over audio speakers aspect of het Ui schil van Sony.

  dat is het meest snelste telefoon wat je krijgen.

  voortaan nietzo van domme vergelijkingen met Samsung graag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*