Sony Xperia M4 Aqua review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


De Sony Xperia M4 Aqua is de smartphone waar Sony vooral op focuste tijdens MWC van dit jaar. In deze videoreview kijken we of die de moeite waard is.

De Xperia M4 Aqua behoort tot het mid-segment van Sony, wat hem dus niet de hoogste specificaties geeft. Maar hij heeft wel een 64-bit Snapdragon 614 octa core processor met 2GB aan RAM. Jammer genoeg is er soms wel sprake van enige hapering. Aan de voorkant vind je een 5MP sensor en aan de achterkant een 13MP sensor. De foto’s die je er mee neemt zien er meestal redelijk goed uit, alleen kunnen de foto’s genomen in een donkerdere omgeving redelijk teleurstellen. Daarnaast heeft de M4 Aqua ook een 5-inch 720P display, 8GB intern geheugen dat gelukkig uitbreidbaar is en een 2400mAh batterij. De software waar de M4 Aqua op loopt is android 5.0 Lollipop met Sony’s Xperia skin erover. Ook heeft hij een waterdicht ontwerp zonder enige klepjes.

Onze geschreven review van het toestel: http://goo.gl/z8Opw5

De telefoon kopen bij…

41 Comments on Sony Xperia M4 Aqua review (Dutch)

 1. Ik heb deze telefoon nu sinds november vorig jaar en ben er tevreden mee. De batterij gaat echt lang mee, hij voelt stevig aan en ziet er goed uit, maar niet subliem, maarja dit is ook geen vlaggenschip ofzo. Ik heb alleen wel last van een trage of haperende interface en dat al toen ik hem uit het doosje had gehaald en er niks op had. Na een software update hoopte ik dat dit over was maar helaas. Nu wacht ik op de Android 6 update. Hiermee zal ik meteen het volgende nadeeltje noemen. Ik heb het idee dat Sony zich puur focust op de Z lijn. Sony heeft aangekondigd dat ook deze telefoon een update zou krijgen maar wanneer is niet bekend… Ik wacht er nu al maanden op maarja. Ohja en het telefoon geheugen zit inderdaad zo vol. Maar ik ben wel tevreden met de telefoon voor dit geld!! Door dit filmpje heb ik de goede keus gemaakt. Bedankt! 

 2. heyy, ik doe best veel met mn mobiel en zit er eig ook 24/7 achter, ik gebruik hem voor alles, Facebook, instagram, youtube en WhatsApp en al dat soort dingen, welke is het best aan te raden deze sony of de samsung galaxy a5?

 3. Hoi All About Phones, Ik kan kiezen tussen de Sony Experia m4 Aqua of de Huawei p8 lite. Ik heb er helaas niet zoveel verstand dus vandaar mijn vraag welke jullie mij zouden aanraden?

 4. @all About Phones

  Wat zouden jullie doen. Deze telefoon of de moto G 2015 ….?

  Ik zelf zou graag die moto G willen maar het liefste die 16GB versie en had al contact opgenomen met mediamarkt maar zei weten niet wanneer deze er komt.

  wil MAX. 250 voor een telefoon neerleggen, En wil er goede/leuke foto's mee kunnen maken en voldoende geheugen hebben. Zal er verder niet heel veel meer mee doen dan foto's whatsapp en een paar spelletjes.

 5. ik wil deze telefoon misschien aanschaffen alleen twijfelen ik nog,
  daarom heb ik nog een paar vragen en ik hoop dat jullie die kunnen beantwoorden?
  1. hoelang gaat hij mee als in wanneer is hij echt versleten.
  2.zijn er nog andere goede telefoons in dezelfde prijsklasse (200-280) die hieraan gelijk zijn of zelfs beter?

  alvast bedankt!

 6. Dit is iets heel anders wat ik ga vragen maar zouden jullie een video willen maken soort r van de top 10 telefoon merken
  En welk merk is nou de beste in camera's of prestaties gwn zoiets dus een top 10 telefoon merken

  Zou tof zijn 🙂 , zou wel wille wete wie is beter samsung of apple
  Sony of lg
  Huawei of google
  🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*