Samsung Official TVC: “The Chant” – Rio 2016 Olympic Games

Video is ready, Click Here to View ×


South Sudan, the newest country to be recognized by the IOC, will have their first-ever Olympic team competing this year in Rio. It is a moment of great pride for the entire nation and for South Sudanese athletes like Margret Rumat Rumat Hassan, who now have the opportunity to compete under their nation’s flag for the very first time.

Samsung Mobile celebrates this iconic moment with “The Chant”, a powerful story about Margret’s hopeful journey towards the Olympic Games, fueled by the love and support of her fans and the help of the Samsung Galaxy S7 edge and Gear IconX.

Come celebrate with Samsung.
Proud sponsor of those who defy barriers.
#DoWhatYouCant

For more information, visit: http://www.samsung.com/global/galaxy/olympics

40 Comments on Samsung Official TVC: “The Chant” – Rio 2016 Olympic Games

  1. ¿Si sabrán los de SAMSUNG que nadie ve el comercial y que solo estamos esperando a que pasen los 5 segundo para cortarlo y ver lo que queremos ver?

    Y que más bien le cogemos odio a sus productos por no dejarnos ver tranquilamente nuestros vídeos…????

  2. CẢM ƠN SAMSUNG,KHI TÔI XEM VIDEO TÔI ĐÃ RUNG ĐỘNG VÀ TÔ CẢM THẤY MÌNH LÀ NHÂN VẬT CHÍNH TRONG ĐOẠN CLIP ẤY, THẬT RA TÔI TỪNG BÉO PHÌ TÔI NẶNG 120KG VÀ TÔI RẤT THỰC DỤNG,VÀ LUÔN THẤT BẠI ( FALL) NHUNG tôi không từ bỏ tôi đã cố gắng nhiều hơn nữa và TTÔI ĐÃ ĐẠT ĐƯỢC ƯỚC MUỐN CỦA MÌNH LÀ GIẢM CÂN , TÔI BÂY GIỜ CHỈ CÒN MỘT NỮA CỦA CON SỐ ĐÓ TUY KHÔNG LỚN HAY VĨ ĐẠI NHƯNG TÔI ĐÃ RẤT CỐ GẮNG. – NHƯNG MẤY NGÀY TRƯỚC ĐÓ TÔI ĐÃ TỪNG MUỐN BỎ CUỘC VỚI MỌI THỨ NHƯNG HÔM NAY TÔI CÓ THÊM MỘT CHÚT ĐỘNG LỰC ĐỂ CỐ GẮNG. CẢM ƠN ĐÃ CHO TÔI ĐƯỢC SỐNG THÊM 1 LẦN NỮA . THANKS YOU

  3. Unos de los mejores anuncios que e visto! Muy bien trabajado samsung estos anuncios bien elaborados mas que un anuncio son los que traspasan la barrea del tiempo y se vuelven clásicos ejemplares <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*