Samsung Galaxy tab 10.1 – Recenzija

Video is ready, Click Here to View ×


Imao sam prilike da testiram Samsung Galaxy tab 10.1 u prethodnih 10ak dana zahvaljujući Telenoru, pa evo i mini recenzije o tom iskustvu. Nadam se da će vam se svideti.

http://www.eniax.net
http://www.twitter.com/eniac

30 Comments on Samsung Galaxy tab 10.1 – Recenzija

  1. Super je odradjeno nemam bas neko IT obrazovanje ali dosta znam o Android telefonima, tablet racunarima…o Android software-ru uopste, tako da je ova recenzija sve lepo objasnila i nema sta neki PAJSER sta da komentarise bespotrebno. Svaka cast majstore lepo je ispalo 🙂

  2. @eniacyug Verovatno nemas nakon ovog testa mogu komforno zakljuciti . Ljudi urade test za 2 3 dana odrade ga bukvalno savrseno, ovo je nesto slicno amaterskom radu za prolazak na faxu neki ispit i slicno. Sve jedno da sam ti predavac na faxu mozda bi me nasmejao ali 6 tesko da bi dobio 😉 Puno pozdrava iduci put kada budes bio u prilici da testiras nesto makar sastavi tekst a ne da zamuckujes ceo snimak i ako si uredjaj imao na test 15 dana. I da spor je licno testirao isti uredjaj;-)

  3. objasnio sam već nekome da nisam imao drugu priliku da snimim tablet jer sam morao da ga vratim, pa je zato malo nesavršen 🙁

    Tablet sam po sebi nije spor, probao sam i neke druge i ok radi. Da li ima bagove? Svakako ali ne mogu da kažem da je spor.

    Nisu me platili ništa i WC je zezalica jer je cela recenzija u opuštenom fazonu. Ideja je da se predstavi običnom korisniku a ne nekom IT zaluđeniku, što sam takođe mogao jer veruj mi imam itekako IT obrazovanje, verovatno i znatno veće nego ti.

  4. Katastrofalan Review mucas,argumenti zasto kupiti uredjaj KATASTROFA, ne kazes da je veoma spor uredjaj sto je ogroman minus. Ali katastrofa koliko je spor . Pitam se koliko su te platili da hvalis ovo djubre . a za kraj i wc, ubedjen sam da je ovaj Review sprdacina neka jer ako si iole IT obrazovan ,naveo bi i pozitivne osobine uredjaja a ne gluposti: Igre ,tviter,facebook,event neka app… i naravno negativne (bez ljutnje ali bio bi uverljiviji ) 🙂 Pozdrav

  5. Imam osjecaj da si pred snimanje ove recenzije bio u fazonu: "Sta reci? Koju posluku porati?" 😀 inace brate, fina recenzija, Telenor ce se opariti jer si mene nalozio da jednog dana nabavim neki tablet 😀 plastika nije frka, osim sto se hvataju lako otisci prstiju, a za perfekcioniste to je nerviranje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*