Samsung Galaxy S7 vs Samsung Galaxy S7 Edge review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


De twee vlaggenschipsmartphones van Samsung voor dit jaar zijn de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Welk van beide je het best kunt kopen, vertelt Sebastien je in deze video.

Klein en groot

Het ontwerp van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge is op twee punten na identiek. Deze twee verschillen zijn de grootte van beide toestellen, en de randjes. Zoals de naam van de Galaxy S7 Edge ene beetje vrijgeeft, heeft dit toestel afgeronde schermrandjes. Iets wat de Galaxy S7 niet heeft. Verder zijn de twee toestellen helemaal hetzelfde qua ontwerp. Ze hebben een glazen ontwerp met aluminium rand, waardoor ze er heel goed uitzien en stevig aanvoelen in de hand. Al kun je ze best niet laten vallen, want in vergelijking met een harde grond zijn al bij al toch niet zo stevig. Terug van weggeweest is dat twee S7-toestellen waterdicht zijn en je hun geheugen kunt uitbreiden met een micro sd-kaartje. Samsung heeft echt wel twee mooie toestellen afgeleverd.

Krachtig

Samsung heeft zijn Galaxy S7…

21 Comments on Samsung Galaxy S7 vs Samsung Galaxy S7 Edge review (Dutch)

 1. Yo man. Leuk kanaal. Was wel effe wennen omdat het in het nederlands is 🙂
  Had ff een vraagje.
  Ik heb al anderhalf jaar een galaxy alpha. De vingerafdrukscanner heeft nooit goed gewerkt en nu laat hij het helemaal afweten. Mijn stiefmoeder heeft hetzelfde probleem met haar galaxy s6. Is dit nog steeds een voorkomend bij de galaxy s7?

 2. Hallo Sebastien,

  Als eerst wil ik aangeven dat ik al heel lang naar ALLABOUTPHONES kijk.
  Jullie leveren met ze alle een top kwaliteit videos waarvan ik tenminste ! heel wat plezier aan heb.
  Maar je accent moet jouw geen hoe erg het ook klinkt een 2 rang burger maken waar we al mee kampen in Nederland.
  Je bent een toffe kerel met perfecte uitstraling en je houding waar je u tegen zegt.
  Heel veel sterkte in je leven.
  Ik blijf kijken tot er een einde aan Allaboutpones komt.
  Mijn steun heb je succes verder.

  Fam. Sali

 3. ik kom hier over wat kritische nederlandse/vlaamse opmerkingen te horen de software van touchwiz. ben wel een heel klein beetje teleurgesteld in de objectiefheid van je review sebas10. nee grapje het is een strijd tussen de twee en de edge wint. :)

 4. ik heb nu sinds een week de s7 edge. hiervoor een note 3. Wat een fantastische telefoon. Elke keer gewoon weer een feest om te gebruiken. Ik ben heel blij met de camera. Die absoluut geweldige foto's maakt. supersnel toestel met perfect display. echt een aanrader.

 5. Hey Sebastien,

  Ik zag een aantal reacties van mensen die je weg willen hebben omdat je Belg bent en daarom ook een Belgisch accent heb. Echter, vind ik er niks mis mee. Tuurlijk, ik hou van afwisseling en het lijkt me leuk als er iedere keer gewisseld wordt met persoon die de review doet, maar jij doet het prima. Dus, niks van aantrekken van die mensen en ga gewoon door, maar volgens mij was je dat al van plan! :)

 6. ik heb de samsung galaxy s7 maar als je naar de camera instellingen gaat kan he de video resolutie kiezen en hij staat auto matisch op full hd maar je kan ook in 4k filmen maar als je dat aanklikt staat er wel dat je optische beeld stabilisatie kwijtraakt wanner kan je dan beter filmen met fhd of 4k ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*