Samsung Galaxy S7 review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Eerder hebben we al de Samsung Galaxy S7 Edge besproken. Vandaag is het de beurt aan de kleinere variant van Samsung’s vlaggenschipsmartphones voor 2016, de Samsung Galaxy S7.

Wanneer je een waterdichte smartphone koopt, moet je meestal inboeten op het ontwerp van het toestel. Bij de Samsung Galaxy S7 is dit helemaal niet het geval. In plaats van een smartphone die waterdicht is met klepjes, krijg je met de Galaxy S7 een prachtig ontworpen smartphone die als extraatje ook nog eens waterdicht is. Voor het ontwerp van de Galaxy S7 heeft Samsung inspiratie gehaald bij zichzelf, namelijk bij de voorganger van het toestel. De Samsung Galaxy S6. Al hebben ze niet zomaar het ontwerp overgenomen, ze hebben er ook aanpassingen aan gedaan. Het toestel is iets dikker geworden waardoor hij zachter aanvoelt en beter in de hand ligt. Ook hebben ze iets teruggebracht wat iedereen miste bij de Galaxy S6: een poortje voor je micro sd-kaart.

Samsung heeft ervoor gekozen de Europese variant van…

22 Comments on Samsung Galaxy S7 review (Dutch)

  1. Ik zag op de video dat de S7 een live achtergrond heeft. Testen jullie de telefoons dan ook met een live achtergrond? Want als een telefoon een live achtergrond heeft gaat hij ook sneller leeg.

  2. Je zegt bij 3.50 dat de skin van Samsung merkbaar aanwezig is en op het eind zeg je weer dat het niet zo erg aanwezig is….I am confused…..Wat is nu waarheid?????Ik raad je aan voordat je de video gaat uploaden nog een kritisch te gaan kijken of alles wel klopt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*