Samsung Galaxy S7 Edge vs Samsung Galaxy S6 Edge+ review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Een aantal maanden nadat de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge werden aangekondigd, kondigde Samsung de Galaxy S6 Edge+ aan. Ondertussen heeft Samsung eveneens zijn vlaggenschip smartphones voor 2016 aangekondigd: de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Wat het verschil is tussen de Samsung Galaxy S7 Edge en Galaxy S6 Edge+ en welk van beide smartphones we je zouden aanraden kom je te weten in deze video.

Iets wat je de Galaxy S7 Edge niet kunt noemen is klein, maar de Galaxy S6 Edge Plus is zelfs nog groter. Het verschil in grootte tussen beide smartphones is relatief klein, 5,5-inch tegenover 5,7-inch, maar je merkt het wel makkelijk op wanneer je de smartphones vasthoudt. De S7 Edge is net iets compacter, en ligt doordat de randjes van het toestel iets meer afgerond zijn beter in de hand dan de Galaxy S6 Edge+.
Hoe dan ook, beide smartphones zien er zeer goed uit. Logisch: het ontwerp van de S7 Edge is bijna identiek aan dat van de S6 Edge+. Alleen zijn er hier en daar wat kleine…

17 Comments on Samsung Galaxy S7 Edge vs Samsung Galaxy S6 Edge+ review (Dutch)

  1. Ik vond je vorige vergelijking video's beter. Waarbij je in categorieën praat en daar diep op in gaat met specificaties en ervaringen. Dit was gewoon slap gelul en ik zou hierdoor niet mijn keuze hebben gemaakt… Erg jammer…

  2. Ik heb nu een week de S7 edge in gebruik. Ik vind het een mooi snel fijn toestel. De batterij is echt goed. Ik kom voor het eerst weer in jaren de dag door met de Smartphone.

  3. samsung a5 2016, s5 neo of iphone 5s, ios of android maakt niet uit. Hij moet snel zijn, een goed scherm hebben en een goede camera hebben. Welke is dan de beste?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*