Samsung Galaxy S7 edge kezdeti lépések

Video is ready, Click Here to View ×


Bemutatjuk a Galaxy S7 edge okostelefonok kezdeti lépéseit, amelyet az első bekapcsolás során kell megtenni.
Blog ► http://tech2.hu
Facebook ► https://www.fb.com/Tech2.hu/
Instagram ►https://www.instagram.com/tech2.hu/
Iratkozz fel YouTube-on ► https://www.youtube.com/c/tech2hutv?sub_confirmation=1
Twitter ► https://twitter.com/tech2hu

Keresőszavak, hogy megtalálj minket a YouTube-on: Samsung, Galaxy S7 edge, Galaxy S7 edge bemutató, Galaxy S7 edge videó, Galaxy S7 edge teszt, Galaxy S7 edge magyar, Galaxy S7 edge hands-on, Galaxy S7 edge teszt videó, Galaxy S7 edge magyar teszt, Galaxy S7 edge bemutató videó, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy S7 edge bemutató, Samsung Galaxy S7 edge videó, Samsung Galaxy S7 edge teszt, Samsung Galaxy S7 edge magyar, tech2.hu, tech2, magyar, teszt, bemutató, videó, Samsung SM-G935F, SM-G935F

16 Comments on Samsung Galaxy S7 edge kezdeti lépések

  1. Sziasztok! Úgy dontottem hogy csúcskategóriás telefont szeretnek venni, és videók majd más emberek javaslata szerint a Samsung Galaxy S7 Edge és a Iphone 6s kozott fogok donteni. Nehéz kérdés ez nekem es a segitsegeteket szeretnem kerni. Előre is köszönöm.

  2. Gyönyörű szép ez a telefon! LG párti vagyok egy ideje, de az S6 edge-től kezdődően ez a formaterv szerintem nagyon pöpec! Lehet egyszer még belenyúlok egy Samsungba, persze csak akkor ha az LG valami nagy hibát követ el telefonok terén :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*