Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 videó

Video is ready, Click Here to View ×


Összehasonlítottuk egymással az új Samsung Galaxy S6 okostelefont és az Apple iPhone 6-os modelljét.
http://tech2.hu | Facebook: http://goo.gl/CKkcc | Iratkozz fel http://goo.gl/UTSZD

Keresőszavak, hogy megtalálj minket a YouTube-on: Samsung,Galaxy S6,Galaxy S6 videó,Galaxy S6 teszt,Galaxy S6 bemutató,Galaxy S6 magyar,Galaxy S6 sebesség,Galaxy S6 teszt videó,Galaxy S6 videós teszt,Galaxy S6 teszt,Samsung Galaxy S6 videó,Samsung Galaxy S6 sebesség,Tech2.hu,Tech2,SM-G920F,Samsung SM-G920F,Samsung SM-G920F videó,Samsung SM-G920F teszt,GAlaxy S6 vs iPhone 6,iPhone 6 vs Galaxy S6,Apple,Samsung GAlaxy S6 vs iPhone 6,Apple iPhone 6 vs Galaxy S6

40 Comments on Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 videó

 1. én szerintem amugy angol vagyok de tudok magyarul az s6 nekem az van a Iphone egy nagy szar mert:gyengébb a proceszora ,kisebb a kijelzője meg én szerintem most kijött az s7 az iphone6 vagy iphone6s az iphone szar még az apple is a samsung az jobb de a samsungnál is van jobb márka pl:xiuami amit nem lehet magyarországon kapni a legjobb és okosabb a világon minden telónál :D

 2. az iphone 2 vagy 3 éves lemaradásban van processzorilag
  samsung:4 vagy 8 magos és 2-4 Gb ram
  iphone:2 mag és 1-2 Gb ram
  ennyi lehez hogy előszőr az ipjone gyorsabb de ha samsungra leöltöd mondjuk az asphalt 8-at meg a modern combat 5 blackout-ot az nem laggol ha futtazod de az iphone igen

 3. Istenem sok idióta.. Honnan ered az érintőképernyő? Apple. Ki kopizott? Samsung. Honnan ered az ujjlenyomatolvasó? Apple. Ki kopizott? Samsung. Igazam van? Igen. Ezzel nem lehet vitatkozni. És volt már iPhone-om samsungom és most épp szenvedek a windows phone-nal.

 4. Azért azt mindenképp megemlíteném, hogy a Samsumgnak nincs retina kijelzője. És az Apple nem csak a 6-tal mosta le a Samsungot 🙂 ezt mondom ugy, hogy Samsung telefonom van. Aki androidot venne, ne tegye! Ez csak egy jó tanács! ;)

 5. Sziasztok. Azt szeretném kérdezni , hogy az Iphone 6 Plus telefonról tudnátok egy rézlegesebb videót csinálni? sokat segítenétek! vagy már van??

 6. Kerek színű gomb?? Király.
  Az ilyen tévedések, és a kapkodás olyan érzést kelt, mintha csak löknéd a sódert de nem értet mit beszélsz.Nem rossz a videótok, félreértés ne essék.
  Ja meg még annyi hogy az új technológiáról beszéltek de a kamerátok amivel videóztok néha lassan fókuszál.

 7. Van iPhone 6-om meg s6-om is, de nekem iPhone 6 jobban tetszik sokkal 🙂 lehet azért csak mert az android szar…. Samsung lecserélhetné már az androidot….

 8. Azért ne felejtsük el, h. 20%ban azért samsung marad az a bizonyos iphone chipek és kijelzők terénD::D:D. Emlékszem még anno, amikor rendeltem a Media Marktból a samsungomat hirtelen megijedtem, mert azt hittem, hogy iphonet hoztak:D. Minden iphoneban van egy kis samsung és minden samsungban van egy kis iphone:)

 9. nekem is samsungom van külsőre sokkal egyedibb volt az s5 :S és vìzálló .most az s6-al lemásolták az iphone 6-ot .csunya let konkrétan az s6. Sajnálom a samsung most szerintem pár rajongója át állt az iphone mellé 🙂 de ez csak a külsőre vonatkozik 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*