Mobilarena TV: Sony Xperia Z

Video is ready, Click Here to View ×


Mai adásunkban a Full HD kijelzővel és négymagos processzorral szerelt, IP57 szabvánnyal rendelkező Sony Xperia Z-ről esik szó.

21 Comments on Mobilarena TV: Sony Xperia Z

 1. De most komolyan ti milyen fos kamerát használtok hogy nem tud rázoomolni rendesen ?
  Baszki egy ezzel foglalkozó cég vagytok és nem tudtok rendes kamerát venni ? Nevetséges. Ott van Marques Brownlee, aki egy magánszemély és nézzétek meg milyen kurva jó cuccai vannak. És tudjátok miért ? Azért mert őt érdekli is amit csinál és költ rá pénzt.

 2. Telefon vásárláson gondolkozok és eddig a két befutó az a Sony Xperia Z és az LG Optimus G , de nem nagyon tudok a kettő között dönteni , szerintetek melyik lenne a jobb választás? előre is köszönöm a válaszokat :)

 3. Nem értem miért kell olyan telefont gyártani aminek nem vehetem ki az aksiját,
  És ha befagy,mi az istent csinálok vele?
  Komolyan vigyem szervizbe,hogy leszedjék a kijelzőt és kivegyék az aksit mögüle? :D

 4. Sziasztok! Nemrég szereztem be egy Xperia zr-t van 350 mega netem de folyamatosan megy a plusz költség van ötletetek, hogy mi lehet ? Leszedtem pár játékot de WiFiről gondoltam az a baj gyorsan le is töröltem őket de csak megy felvele már kb 15 eurónál tartok. Van valami ötletetek ? Válaszotokat előre is köszönöm

 5. Nagyon fasza teló nekem volt szerencsém hozzá, gyönyörű full hd képminőség,egy filmet megnézni meg ááá,pl vasember valamelyik része,vmi eszméletlen szép.Emellett nagyon strapa telefon nálam leesett már betonra,kirántottam a zsebből vagy a csempére is leesett kb fél méterről,az ég egyadta világon semmi baja nem lett még csak meg se karcolódott.Nem nagyon tud élére esni,vagy nem tudom nálam akárhányszor esett le mindig lapjára esett,a hátlapjára és semmi baja nincs. Vízet is bírja úgy ahogy kell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*