iPhone 7, 7 Pro & SE – Leaks & Rumors Part 10

Video is ready, Click Here to View ×


iPhone 7 & iPhone 7 Pro + iPhone SE Latest Rumors, Patents, Leaks & Cool New Features To Expect. Rumor Roundup 10.

Thumbnail Art Concept: https://www.behance.net/gallery/34040796/iPhone-5se-Concept

49 Comments on iPhone 7, 7 Pro & SE – Leaks & Rumors Part 10

  1. All these people complaining about no headphone jack. Apple isn't stupid. Rumour suggests there will be an adapter you can plug into your charging port to listen to your music. The iPod is what launched Apple into success. Music is just as important to Apple is it is to you.

  2. If there is no headphone jack it will not sell…I only got the iphone because of the music. I connect my music to my system. If ppl cant play there music or any media with out giving other piece, they will themselves get annoyed and get another phone with headphone jack…I understand there are bluetooth headphones, but no one likes batteries or charging headphones.

  3. Samsung 32” Full HD MonitorTV m. ConnectShare en HDMIEen scherm voor meerdere doeleinden. TV kijken via een set-top box, films kijken / series op Blu-ray checken, gamen, je PC aansluiten en een video kijken ….. Deze Samsung 32” Full HD MonitorTV met ConnectShare en twee HDMI poorten is zeer breed inzetbaar voor zowel entertainment als zakelijke / school doeleinden.Een scherm voor alles! Of het nou TV kijken of wat dan ook is, het kan allemaal op deze 32” Full HD MonitorTV. Je schakelt snel tussen de verschillende inputs of deel het scherm op in tweeën om te multitasken. Waarom exemplaren hebben als je het met één kunt stellen? Gebruik Picture-in-Picture Plus (PIP+) en voeg bijvoorbeeld een extra video toe aan het scherm, zo is het mogelijk om de kleine videofeed te vergroten tot 25% van het hele scherm en deze te plaatsen waar je wil. Of gebruik ConnectShare en sluit een HDD of USB opslagapparaat aan op de USB poort en bekijk een film, foto’s of luister naar muziek. Plus met twee HDMI inputs is het mogelijk om game consoles, Blu-ray players en vele andere AV apparaten aan te sluiten. Met een kijkhoek van 178° (horizontaal en verticaal) heb je een brede kijkhoek en een geoptimaliseerde kijkervaring. Hoe je ook naar het scherm kijkt of vanuit welke hoek: de beeldkwaliteit is altijd uitstekend en zo hoef je geen seconde te missen. Zeker niet als sportliefhebber want de LT32E310EW/EN is uitgerust met Samsung’s Sportmodus. Met de verbeterde beeldkwaliteit is het mogelijk om ieder doelpunt en iedere actie tot in detail te bekijken. Je hebt de mogelijkheid om het scherm op te delen in negen delen zodat je bijvoorbeeld in kunt zoomen op het voetenwerk van je favoriete speler. Of bekijk die moeilijk te beoordelen momenten tot in de details. Zelfs het geluid is geoptimaliseerd om de sfeer van het stadion bij jou in huis te brengen. Daarnaast is hij nog makkelijk op te hangen ook. Je haalt de LT32E310EW/EN simpelweg van z’n standaard waarna je hem gemakkelijk aan de muur kunt monteren. Een aparte VESA montagekit is niet nodig. Hij helt licht naar voren om ervoor te zorgen dat het geluid van de achterste speaker goed hoorbaar is.Deze Samsung 32” Full HD MonitorTV met ConnectShare en HDMI is dat ene scherm voor al je apparaten.Samsung 32” Full HD MonitorTV m. ConnectShare en HDMI
    Deze Samsung 32” Full HD MonitorTV met ConnectShare en HDMI is dat ene scherm voor al je apparaten. Met een kijkhoek van 178° (horizontaal en verticaal) heb je een brede kijkhoek en een geoptimaliseerde kijkervaring. Hoe je ook naar het scherm kijkt of vanuit welke hoek: de beeldkwaliteit is altijd uitstekend en zo hoef je geen seconde te missen. Zeker niet als sportliefhebber want de LT32E310EW/EN is uitgerust met Samsung’s Sportmodus. Met de verbeterde beeldkwaliteit is het mogelijk om ieder doelpunt en iedere actie tot in detail te bekijken. Je hebt de mogelijkheid om het scherm op te delen in negen delen zodat je bijvoorbeeld in kunt zoomen op het voetenwerk van je favoriete speler. Of bekijk die moeilijk te beoordelen momenten tot in de details. Zelfs het geluid is geoptimaliseerd om de sfeer van het stadion bij jou in huis te brengen. Daarnaast is hij nog makkelijk op te hangen ook. Je haalt de LT32E310EW/EN simpelweg van z’n standaard waarna je hem gemakkelijk aan de muur kunt monteren. Een aparte VESA montagekit is niet nodig. Hij helt licht naar voren om ervoor te zorgen dat het geluid van de achterste speaker goed hoorbaar is.Een scherm voor alles! Of het nou TV kijken of wat dan ook is, het kan allemaal op deze 32” Full HD MonitorTV. Je schakelt snel tussen de verschillende inputs of deel het scherm op in tweeën om te multitasken. Waarom exemplaren hebben als je het met één kunt stellen? Gebruik Picture-in-Picture Plus (PIP+) en voeg bijvoorbeeld een extra video toe aan het scherm, zo is het mogelijk om de kleine videofeed te vergroten tot 25% van het hele scherm en deze te plaatsen waar je wil. Of gebruik ConnectShare en sluit een HDD of USB opslagapparaat aan op de USB poort en bekijk een film, foto’s of luister naar muziek. Plus met twee HDMI inputs is het mogelijk om game consoles, Blu-ray players en vele andere AV apparaten aan te sluiten.Een scherm voor meerdere doeleinden. TV kijken via een set-top box, films kijken / series op Blu-ray checken, gamen, je PC aansluiten en een video kijken ….. Deze Samsung 32” Full HD MonitorTV met ConnectShare en twee HDMI poorten is zeer breed inzetbaar voor zowel entertainment als zakelijke / school doeleinden.Samsung 32” Full HD MonitorTV m. ConnectShare en HDMI
    Deze Samsung 32” Full HD MonitorTV met ConnectShare en HDMI is dat ene scherm voor al je apparaten. Met een kijkhoek van 178° (horizontaal en verticaal) heb je een brede kijkhoek en een geoptimaliseerde kijkervaring. Hoe je ook naar het scherm kijkt of vanuit welke hoek: de beeldkwaliteit is altijd uitstekend en zo hoef je geen seconde te missen. Zeker niet als sportliefhebber want de LT32E310EW/EN is uitgerust met Samsung’s Sportmodus. Met de verbeterde beeldkwaliteit is het mogelijk om ieder doelpunt en iedere actie tot in detail te bekijken. Je hebt de mogelijkheid om het scherm op te delen in negen delen zodat je bijvoorbeeld in kunt zoomen op het voetenwerk van je favoriete speler. Of bekijk die moeilijk te beoordelen momenten tot in de details. Zelfs het geluid is geoptimaliseerd om de sfeer van het stadion bij jou in huis te brengen. Daarnaast is hij nog makkelijk op te hangen ook. Je haalt de LT32E310EW/EN simpelweg van z’n standaard waarna je hem gemakkelijk aan de muur kunt monteren. Een aparte VESA montagekit is niet nodig. Hij helt licht naar voren om ervoor te zorgen dat het geluid van de achterste speaker goed hoorbaar is.Een scherm voor alles! Of het nou TV kijken of wat dan ook is, het kan allemaal op deze 32” Full HD MonitorTV. Je schakelt snel tussen de verschillende inputs of deel het scherm op in tweeën om te multitasken. Waarom exemplaren hebben als je het met één kunt stellen? Gebruik Picture-in-Picture Plus (PIP+) en voeg bijvoorbeeld een extra video toe aan het scherm, zo is het mogelijk om de kleine videofeed te vergroten tot 25% van het hele scherm en deze te plaatsen waar je wil. Of gebruik ConnectShare en sluit een HDD of USB opslagapparaat aan op de USB poort en bekijk een film, foto’s of luister naar muziek. Plus met twee HDMI inputs is het mogelijk om game consoles, Blu-ray players en vele andere AV apparaten aan te sluiten.Een scherm voor meerdere doeleinden. TV kijken via een set-top box, films kijken / series op Blu-ray checken, gamen, je PC aansluiten en een video kijken ….. Deze Samsung 32” Full HD MonitorTV met ConnectShare en twee HDMI poorten is zeer breed inzetbaar voor zowel entertainment als zakelijke / school doeleinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*