iPhone 6s – cel mai frumos review în Română

Video is ready, Click Here to View ×


Ca în fiecare toamnă, Apple vine cu o nouă serie de iPhone. Anul acesta, iPhone6s are mai multe noutăți decât o variantă S obișnuită de iPhone. Noul Force Touch care îți permite să interacționezi cu iPhone-ul în dependență de cât de tare apeși pe ecran. Live Photos ce îți permit să păstrezi un preview video a ficărei fotografii. Cea mai bună camera selfie din lume. Mai multe, aflați în review.

Vezi prețul la iPhone-uri:
http://bit.ly/iPhone_6s_Darwin

Moderator: Vicu Țurcan
Director de Imagine: Roman Sturza
Editor Imagine: Alex Botezatu
Producător: Victor Nicolăescu
Expert în GSM: Constantin Ichizli
Coordonatorii proiectului: Vadim Buzdugan & Ion Botnaru
Contact: laborator [at] darwin.md

Laboratorul Darwin este o emisiune on-line care testează gadget-uri și aplicații. Prezentatorul emisiunii, Vicu Țurcan, îți spune sincer și obiectiv plusurile și minusurile la toate smartphone-urile, laptop-urile și gadget-urile noi care apar pe piața…

25 Comments on iPhone 6s – cel mai frumos review în Română

  1. arta de a convinge clientul pentru procurarea produsului . Modul de exprimare in combinatie cu detaliile si replicile bine formulate impreuna cu montarea videoclipului formeaza un cadru profesionist.

  2. Salut! Stiu ca s7 este fabricat in doua versiuni in ceea ce priveste procesoarele: cel snapdragon in S.U.A. si cel Exynos in U.E. Am inteles ca si 6s-ul are procesoare de la samsung si procesoare TSMC. Ai idee ce tip de procesor este pe piata europeana? Variaza ca la telefoanele Samsung? Multuemsc anticipat!

  3. Hei, te rog mult sa imi rapsunzi in seara asta:)) De ceva vreme vreau sa imi iau un iphone si a venit momentul, dupa ce mi-am strans suma de bani, sa il cumpar. Crezi ca e ok pentru cineva care trece de la un S3 la un Iph 6s? Imi recomanzi un telefon mai bun pentru aceiasi suma de bani? Astept un rapsuns, multumesc!

  4. Prietene,ia-l ca pe un sfat,ti-ai facut un format YT in care prezinti tehnologie,lasa accentul moldovenesc,fa niste exercitii de dictie si va suna mult mai bine! nu am nimic cu accentul sau regionalismele tale,este foarte frumos pentru a mentine etnicitatea zonei tale,dar aici vrei sa ai o expunere universala,fa-o cum trebuie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*