HTC One M8 hands-on (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


HTC heeft haar paradepaardje in het nieuw gestoken in de vorm van de HTC One M8. In deze hands-on nemen het toestel alvast onderhanden.

All About Phones had in 2013 de HTC One al uitgeroepen tot het mooiste en beste toestel van het jaar. De nieuwe HTC One M8 doet opnieuw een gooi naar deze titel in 2014. Het design nog verder verbeterd door de fabrikant en daarnaast zijn de specificaties er sterk op vooruit gegaan. Ook is de One M8 voorzien van drie camera’s waardoor diepte gecreëerd kan worden in afbeeldingen.

In deze uitgebreide hands-on nemen we alle nieuwe facetten van de HTC One M8 onder de loep.

Toestel kopen: http://www.allaboutphones.nl/pricedb/show/one-m8-met-t-mobile-1000-mb-bij-studentmobiel-id.c.24762596.978.17.5.274.b.html

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in onze telekoopwijzer: http://www.allaboutphones.nl/tags/telekoopwijzer.html

Voor het laatste Samsung nieuws en reviews: http://www.allaboutphones.nl/tags/samsung.html
Voor het…

47 Comments on HTC One M8 hands-on (Dutch)

 1. Ik ben op zoek naar een aluminium/metalen android telefoon met een goede beeldkwaliteit en die op internet snel is. Wat stellen jullie voor, want ik weet het niet meer. Eerst wou ik gaan naar huawei, maar nu twijfel ik weer :D.

 2. Heb hem afgelopen vrijdag gehaald, bevalt me prima.
  Had hiervoor een iPhone 5, dus het is wel even wennen.
  Echter irriteer ik me aan meldingen(bliepjes) terwijl ik helemaal geen meldingen binnen krijg, 's avonds als ik in me nest leg piept dat ding soms 10x snel achter elkaar.
  Overigens neem ik wel gewoon weer een iphone na me huidige abbo, dus een iphone 7 tegen die tijd.
  Werkt toch lekkerder als je een macbook heb, icloud is zeer handig.

  Maar nog even over dit apperaat, zoals gezegd hij bevalt me uitstekend.
  Snel, veel mogelijkheden, vind de 3d feature ook erg leuk om mee te kloten, vroeg me al af waar die dubbele camera voor diende.
  Android is ook even wennen, snap trouwens die bitchfights nooit tussen iOS en Android.
  Beide vind ik tot nu toe prima werken.

  De batterij gaat bij mij de hele dag mee, langer dan mijn oude iphone 5, die was meestal na een halve dag intensief gebruik wel leeg, deze doet het de hele dag, en dan bedoel ik ook een hele dag, van het moment dat je op staat tot het moment dat je naar bed gaat.

  Android geeft je inderdaad wat meer vrijheid, maar qua gebruik merk ik daar vrijwel niks van.
  Ik raad deze zeker aan bij mijn vrienden, en omdat ik bij KPN zit en verlengd heb(500MB gratis er bij + een tientje korting) betaal ik voor 2500 mb maar 55 eu p/m.
  Prima deal, en ik heb eindelijk 4G, voel me nog wel een beetje opgelicht door KPN, eerst was er sprake dat er ook 4G voor de iphone zou komen, maar die frequentie die meer dan een miljard euro koste dekte weer net niet de frequentie die de iphone nodig had.

 3. HTC One (M8) … blijft maar één vraag staan na bijna 12 minuten petear : KUN JE ER OOK NOG MEE BELLEN ? Of je haar mee föhnen, of de hond mee uitlaten… Maar blijft een mooi toestel, dat weer wél …

 4. hey all about phones en kijkers! Ik ben heel hard aan het twijfelen om nu de samsung galaxy s5 of de htc one m8 te pre- orderen, ik zou heel graag jullie meningen willen weten! De galaxy s5 of htc one m8? Alvast bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*