HTC 10 vs Samsung Galaxy S7 review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Qua vormgeving zijn de HTC 10 en Samsung Galaxy S7 twee compleet verschillende toestellen. Wat ze wel gemeenschappelijk hebben, is dat het twee highend-toestellen zijn. Welk van de twee smartphones het beste is, vertelt Sebastien je in deze video.

Premium vormgeving

Hoewel de HTC 10 en Galaxy S7 een verschillende vormgeving hebben, zijn beide toestellen toch heel premium. Elk wel op zijn eigen, unieke manier. Bij Samsung hebben ze hun toestel voorzien van een glazen ontwerp met aluminium rand. Dit ontwerp is gebaseerd op dat van de Galaxy S7 zijn voorganger, de Galaxy S6. Wat veranderd is in vergelijking met dit toestel is dat de Galaxy S7 iets dikker is geworden, waardoor het toestel beter in de hand ligt. Eveneens is de smartphone waterdicht geworden en opnieuw voorzien van een poortje voor je micro sd-kaart.

Aan de andere kant hebben we dan de HTC 10. Net zoals bij de voorgangers van het toestel, is HTC bij de 10 gegaan voor een volledig aluminium ontwerp. HTC heeft de…

17 Comments on HTC 10 vs Samsung Galaxy S7 review (Dutch)

  1. eindelijk een redelijk goede video! ik vindt het jammer dat ze niet op de details meer in gaan zoals vroeger. en er geen "tussenkopjes" zijn zoals: prestaties of multimedia.

  2. Ik mis de extra info over de boomsound. HTC 10 maakt gebruik van Dolby in de boomsound. Het geluid is te personaliseren. De thema's zijn ook volledig te personaliseren. Zelf heb ik de Samsung S7 en mijn vriendin de HTC 10. De S7 is een top toestel maar het glas laat heel duidelijk de vingerafdrukken zien. Ook schijnt de telefoon niet zo waterdicht te zijn dan ze zeggen (dat is mij nog niet overkomen). Zelf zit ik te overwegen om de HTC 10 te kopen en de S7 te verkopen. Ik vindt dat er nog te veel standaard apps op te zitten die niet te verwijderen zijn en de always on display is waardeloos. Het geeft geen watsapp berichten weer……

  3. Goeie review, echter heb ik mijn twijfels over die zware touchwiz skin, zou het toestel na x maanden vertragen of vastlopen door die touchwiz ? Of dat 60% van het werkgeheugen weer vol zal geraken?

  4. Verschilt de geluidkwaliteit via een koptelefoon tussen deze twee telefoons? Dit is iets waar HTC zegt dat ze er werk van hebben gemaakt en ik ben benieuwd hoe het zich verhoudt t.o.v. de S7.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*