HTC 10 vs LG G5 review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


We hebben de HTC 10 al met bijna ieder vlaggenschip dat je nu kunt verkrijgen vergeleken, op één toestel na. Dit ene toestel is de LG G5, en in deze video gaat Sebastien je vertellen of je beter voor dit toestel gaat of toch beter voor de HTC 10.

Aluminium

Zowel HTC als LG hebben hun toestel voorzien van een mooi, aluminium ontwerp. Weliswaar in een compleet andere ontwerpstijl natuurlijk. Voor het ontwerp van de HTC 10 heeft het bedrijf inspiratie gehaald bij de voorgangers van het toestel. Hier is natuurlijk niets mis mee want de smartphone ziet er nog altijd erg goed uit. Achteraan heeft HTC gebruik gemaakt van afgesneden randjes, en vooraan vind je nu een vingerafdrukscanner die ingebouwd is in de thuisknop. Omdat het toestel gemaakt is uit één stuk aluminium, voelt het heel solide aan in de hand en ziet het er eveneens ook zo uit. Bij LG hebben ze met hun G5 dan de eerste stappen richting een modulaire smartphone gezet. Want ook al heeft de G5 een aluminium ontwerp, kun…

7 Comments on HTC 10 vs LG G5 review (Dutch)

  1. ik heb diverse telefoons geprobeerd, wilde eerst geen g5 vanwege het design. uiteindelijk voor de p9 gegaan, man wat heb ik daar een spijt van gehad. Dus p9 verkocht en toch de g5 (voorheen g2, g3 en g4 gehad) dat is gewoon een beest van een telefoon. Camera is mijn inziens de beste op de markt, zeker in de profi modus vind ik hem beter dan welke andere telefoon ook.

  2. super review! ik zou liever een LG G5 hebben, het design is zeer lelijk,maar een case kan dit wel deels oplossen, ik heb de LG G4 en ben er zeker van dat de LG G5 een goede opvolger is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*