HTC 10 review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Voorbije twee jaren is HTC een verkeerde weg ingeslagen betreffende zijn vlaggenschiptoestellen. Of ze met hun nieuwe vlaggenschipsmartphone, de HTC 10, terug op het rechte pad zijn gaan Boris en Sebastien je vertellen in deze video.

Toen HTC zijn HTC One M7 aankondigde, kondigde ze een smartphone aan die voorzien was van een prachtig, aluminium ontwerp. Omdat het ontwerp van de smartphone zo goed werd ontvangen, hebben ze het van toen tot nu gebruikt met ieder jaar de nodige aanpassingen erbij. Dit jaar kende het ontwerp zijn grootste aanpassing. Niet alleen zijn er afgesneden randjes bijgekomen aan de achterkant van het toestel, aan de voorzijde zijn ook wat veranderingen doorgevoerd. HTC heeft ervoor gezorgd dat de voorkant van de HTC 10 er veel netter uitziet dan die van zijn voorgangers. En leuk is ook dat de HTC 10 voorzien is van een vingerafdrukscanner die verwerkt is in de niet indrukbare thuisknop.

Net zoals vorige jaren heeft HTC de HTC 10 voorzien van…

21 Comments on HTC 10 review (Dutch)

 1. +All About Phones dit is gwn onzin, ik heb heel veel reviews gekeken en gelezen over de htc 10 en de batterij haalt makkelijk de dag. De fotos van de htc 10 zijn ook beter dan de p9( kijk maar naar een 'camera comparison')

 2. waar gaat de kwaliteit van de video's heen 🙁
  de reviews zijn nu gwn vragen stelen aan elkaar
  de volgorde is veranderd, eerst was het meestal design, prestaties enz enz
  in deze video was 70% de camera

  en die serie van. '5 redenen om niet/wel te kopen' vind ik nergens op slaan eigenlijk, eerst werd dat altijd besproken in de reviews.

  jammer dat Daniel, Domenique en Bauke of Bouke
  haast geen video's meer maken
  de kwaliteit gaat verloren

 3. pls review weer eens in de oude stijl. dit gebrabbel heb ik niks aan. doe het net zoals vroeger inhoudelijk lang en zo nu en dan een vergelijking in de review

 4. Het kan aan mij liggen, maar ik vind dit een van de meest amateuristische reviews op jullie kanaal. Het is meer een beetje gebabbel over de HTC 10, dan een review ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*