HTC 10: redenen om hem (niet) te kopen (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


HTC heeft met de HTC 10 een zeer interessant toestel afgeleverd. Waarom je het toestel zou moeten kopen, en ook waarom niet, vertelt Sebastien je in deze video.

Een eerste, voor de hand liggende reden, om de HTC 10 te kopen is natuurlijk zijn ontwerp. Net zoals de voorgangers van het toestel, heeft HTC de HTC 10 voorzien van een prachtig aluminium ontwerp. Door zijn ontwerp voelt de smartphone eveneens heel stevig aan in de hand, en straalt hij klasse uit. Achteraan zijn er afgesneden randjes. Vooraan hebben de twee front-facing speakers, dikke schermranden en HTC-logo plaats gemaakt voor een nettere afwerking. Nu heb je nog maar een speaker, niet te dikke schermranden en eveneens is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner in de thuisknop. Deze sensor is snel en accuraat.

In de HTC 10 zit een Snapdragon 820-quadcoreprocessor met 4GB werkgeheugen en 32GB intern geheugen dat je kunt uitbreiden met een micro sd-kaart. Top of the line dus, en dit merk je wanneer je de HTC…

16 Comments on HTC 10: redenen om hem (niet) te kopen (Dutch)

  1. Opnieuw een hele goede video, hoe zijn de meegeleverde oordopjes? Zal de prijs aanzienlijk afnemen in de komende 4 maanden (icm T-Mobile abonnement)?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*