HTC 10 – hands on (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


UTRECHT – De opvolger van de HTC One M9 is het nieuwe toptoestel van HTC en heet de HTC 10. In deze handson vertellen we je wat meer over het toestel dat over ongeveer een maand uit gaat komen.

Zoals we van HTC gewend zijn is het design van het toestel erg solide. Het toestel heeft een aluminium behuizing, waarvan de achterkant uit één stuk is gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de telefoon erg stevig aanvoelt. De randen aan de achterkant van het toestel zijn schuin afgeslepen waardoor het toestel mooi in de hand komt te liggen.

De Taiwanese fabrikant heeft naar zijn achterban geluisterd en heeft ervoor gekozen om de beeldschermresolutie te verhogen ten opzichte van het vorige model.
HTC heeft redelijk lang vastgehouden aan een 1080p resolutie voor zijn smartphones maar dit jaar vinden we een 5,2 inch 2K scherm in hunvlaggenschip. Dit resulteert in een mooi en helder scherm, waar een kleine curve in zit. HTC claimt dat er 30% meer kleur in te zien is en heeft ook veel aandacht…

10 Comments on HTC 10 – hands on (Dutch)

  1. Ik vind het wel een heel erg mooie telefoon. Wel heel erg duur, dus denk dat de mensen toch sneller voor de s7/s7 edge zullen gaan. Aan de andere kant heeft HTC natuurlijk ook vaste klanten. Als dit de nieuwe Samsung was, liep iedereen er mee rond. Ik vind het jammer dat merken als HTC, die toch heel mooie toestellen maken, langzaam worden weggevaagd door merken als Samsung.

  2. Mooi toestel hopelijk heeft HTC hier echt nog eens een klepper van formaat mee te pakken klinkt in elk geval wel zo hopelijk voor jullie word hij niet gestolen zoals laatst is gebeurd met enkele anderen toestellen!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*