Det første kig på HTC One A9

Video is ready, Click Here to View ×


Er det en iPhone? Ikke umiddelbart. Derimod er det mit første kig på HTC One A9.

Det kan læse min store HTC One A9 test her

HTC One A9 test – langt mere interessant

Video is ready, Click Here to View ×

HTC One A9 er et godt alternativ til Apples iPhone, har HTC topchef Cher Wang skrevet i et brev til de ansatte. Det er muligt hun har ret, og at produktet har visse ligheder, men det gør ikke nødvendigvis køberne mere interesserede.

Læs her mine første indtryk af HTC One A9

De første indtryk af HTC One A9

Video is ready, Click Here to View ×

One A9 er ikke et helt nyudviklet produkt, men et spinoff af forårets topmodel HTC One M9, som jeg bedømte til fire ud af seks stjerner. Og når vi zoomer ind på detaljerne ligner A9 da også en M9 ganske meget.

HTC One A9 er længere, bredere, tyndere og lettere end M9. Skarpt sat op kunne man sige, at One A9 er en smartphone med et mindre kamera, ringere videooptager målt på opløsning, mindre hukommelse og RAM samt en anden processortype.

Netop processortypen har været diskuteret. One A9 har en…

2 Comments on Det første kig på HTC One A9

  1. vås at man fortsat kalder telefoner for iPhone lookalike og lign! nu må det snart stoppe, en mobiltelefon er tynd, firkantet og har en skærm i 2015..sådan ser ALLE telefoner ud!

  2. hvis man vil have en telefon med god lyd, så køb en Marshall London, er selv tidligere ejer af en HTC one, og Marshalls telefon er helt klart bedre, med en dybere bas, mere volume og generalt klarer lyd gengivelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*