BlackBerry Q10 review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


De BlackBerry Q10 is de eerste BlackBerry 10-smartphone die voorzien is van een fysiek toetsenbordje en daarmee de opvolger van de klassieke BlackBerry. In deze video laten we alles zien over deze Q10.

Net als de Z10 is de Q10 een high-endtelefoon en daarmee een soort van tweede vlaggenschip voor BlackBerry. Maar nu dus met toetsenbordje.Het toestel is daarnaast uitgerust met een touchscreen. Dat is een vierkant scherm met een resolutie van 720×720 pixels en een diameter van 3,1″. Vanwege het toetsenbord heeft het scherm dus wat aan formaat moeten inleveren. De BlackBerry Q10 heeft verder een Qualcomm Snapdragon S4 Plus-processor en draait op BlackBerry 10. Daarmee heeft hij alle bijbehorende softwarefeatures, zoals bijvoorbeeld de BlackBerry Hub en de ‘flow-bediening’. De Q10 heeft verder een 8-megapixelcamera, ondersteunt LTE en is gebouwd van glasvezel en metaal.

Onze geschreven review van het toestel: http://www.allaboutphones.nl/reviews/23003/blackberry-q10.html

De telefoon…

23 Comments on BlackBerry Q10 review (Dutch)

 1. Nou ik heb inmiddels al 3 bb q10's gehad en blijft een prachtige toestel! elke keer na ruil kom ik terug op Q10! Vind hem qua menu net zo makkelijk(zelfs makkelijker) dan iphone………je hoeft niet steeds op je pc aan te sluiten! Ik heb nog nooit een vastloper gehad wat vroeger wel vaak gebeurde! Wat wel zo is witte voelt plastic aan en wordt vies dus ik zou zeggen go for black! En voor de mensen die twijfelen blackberry q10 is echt een aanrader!!!

 2. Dan zul je bij de Q10 of de Q5 uitkomen, van die laatste hebben we net ook een review geplaatst dus kijk die zeker ook even 😉 Vastlopers hebben we geen last van gehad nee, BlackBerry 10 is ook niet te vergelijken met de oudere BlackBerries 🙂

 3. Heey jongens even een vraag hebben jullie tijdens het gebruiken van de blackberry last gehad van het vastlopen van het toestel ? ik heb zelf namelijk ooit een bold gehad en toen had ik daar veel last van. Ik heb nu zelf de xperia S maar ben er niet zo blij mee een touchscreen om te typen werkt niet zo goed voor mij weten jullie misschien nog een andere telefoon met toetsenbord? Of is de Q10 één van de beste ?

 4. Ik heb hem sinds eergisteren en ik kan je een ding vertellen. Beste koop ooit, ik had hiervoor een galaxy note en echt wat een vooruitgang is de Q10. En van het te kleine scherm van hun het over hebben is onzin het scherm is prima.

 5. Ik snap ook niet echt wat jullie zo negatief zijn over het toetsenbord?
  Zelf klik ik nog altijd mis met mijn smartphone die ik al 1,5 jaar gebruik.
  Hier heb ik nooit last mee gehad toen je nog gewoon toetsjes had.

  Zelf mis is dat reliëf enorm, daarom dat ik ook zo vrolijk word van deze telefoon!

 6. Wat een ontzettend tof concept!
  Eindelijk weer eens wat anders dan al die eindeloze iphone kopieën.

  Wel is het jammer dat het blackberry OS mij niet helemaal aanspreekt.
  Mocht Sony zo'n soort gelijke telefoon maken met een aangepaste AndroidOS, dan zou ik die heel graag willen kopen.

  Zelf gebruik ik enkel bellen, sms'en, muziek en foto's op mijn telefoon. Voor films en games heb ik andere media apparaten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*