BlackBerry Passport smartphone (NL/BE)

Video is ready, Click Here to View ×


BlackBerry Passport: Meer informatie of bestellen? Ga naar: http://coolb.lu/1r9mE8T

Het zal je maar gebeuren, je staat bij de douane en je wordt gevraagd naar je paspoort. Vol trots laat je hem zien; de nieuwe BlackBerry Passport. Bam, dat had de douanebeambte niet verwacht. Compleet verbaasd zal hij kijken naar het grote vierkante scherm. Alle informatie, waar je normaal voor zou moeten scrollen, in één overzicht. En dan heb je ook nog eens zo’n vertrouwd BlackBerry-toetsenbord tot je beschikking, waarop hij vlot al zijn rapportages kan uitschrijven.

18 Comments on BlackBerry Passport smartphone (NL/BE)

  1. Hey ik heb een belangrijke vraag willen jullie ook aub reageren hierop. Is het tegenwoordig zo met blackberry's dat je zonder problemen of opeens al je beltegoed kwijt bent kan internetten via wifi en tegenlijkertijd mobiel netwerk aan hebt zodat mensen je kunnen blijven bellen. Ik had namelijk 2 en daar had ik wel heb probleem dat opeens alles op was na 2 minuten mobiel netwerk aan ??

  2. @Mike op de dag van de release zijn de toestellen nog niet op te halen in de winkel. Op dit moment is niet bekend of er een actieve demo in Rotterdam zal staan.

  3. Erg mooi toestel en wil em graag preorderen om mijn Z10 te vervangen . Hoe weten jullie overigens dat de release 8 oktober is? en is dat dan met Nederlandse taal in 10.3?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*