Apple iPhone 6s review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


De Apple iPhone 6s is het nieuwe vlaggenschip van Apple, en al lijkt de iPhone 6s op het eerste zicht niet veel nieuws te brengen, zijn er toch heel wat veranderingen doorgevoerd. In deze videoreview gaan we de Apple iPhone 6s tot in het kleinste detail bespreken.

Wanneer je de iPhone 6s bekijkt, zal je haast niet merken of het nu echt de iPhone 6s is, of gewoon de iPhone 6. Dit omdat het ontwerp van beide zogoed als identiek is. Daar is niets mis mee, de iPhone 6s ziet er nog altijd heel erg goed uit, en is eveneens steviger en beschikbaar in een nieuw kleurtje: roségoud. Prestatiegewijs zijn er meer veranderingen merkbaar, de iPhone 6s heeft de nieuwe A9 processor die op papier niet erg kracht lijkt, maar dit in de praktijk wel is. Alles wat je met iPhone doet, gaat dan ook razendsnel. Wel heeft de iPhone 6s een iets kleinere batterij, maar je komt er gelukkig makkelijk de dag mee door. Wat ook een stap vooruit is zijn de 2 nieuwe camerasensoren van de iPhone 6s, een…

37 Comments on Apple iPhone 6s review (Dutch)

 1. Waarom zo'n reacties over die man hij is ook maar een mens, ik denk niet dat jullie zo perfect zijn.
  Wees blij dat ze video's willen maken over smartphones, tablets, ….

 2. Niet echt een originele review . Alles in ook door andere reviewers ook al gezegd. Ik vind wel dat je prettig stem geluid hebt en beheerst overkomt . Veel beter dan die stotteraar die als een sneltrein sprak.

 3. hoi ik wil een goedkope tablet kopen, gewoon om facebook, youtube en clash of clans te kijken,spelen.
  Ik dacht aan ASUS ZENPAD 10 Z300C-1A069A of LENOVO TAB 2 A10-70F
  welke zou ik kopen of weet iemand een betere, moet wel 8-9-10 inch zijn, voor coc!
  Dank je bij voorbaat.

 4. jezus, ik heb zelf ook de 6s maar dit is wel erg overdreven…. je herhaalt jezelf belachelijk vaak over de positieve punten. Matige review had veel korter gekund! Neem voorbeeld aan de tweakers reviews.

 5. Wat me opvalt aan een Iphone review als dit van jullie is dat alles tot in de treurnis besproken wordt. De hele iTunes en App store wordt besproken of notificatieschermpjes en(die er al waren) laten jullie tot in de details zien. Misschien doordat Apple eigenlijk weinig nieuws aanbiedt en qua functionaliteiten alleen de 3D touch als opmerkelijke functie heeft? Heb geen enkele(!!!) Android review voorbij zien komen waarbij de Play Store besproken wordt of er door notificatie schermpjes heen gescrolled wordt om te laten zien wat er anders is t.o.v. vorige versies(misschien een keer doen?) 
  Ook wordt elke camera functie besproken(die paar die er slechts zijn). Gaan jullie dit ook bij een Samsung toestel doen? Kunnen we mooi ook daar eens naar een lange review kijken(van een uur 🙂 )

  Nu worden er allemaal zaken in een review van Apple besproken(er is al een iOs 9 filmpje, waarom zou je dan elke nutteloze optie in de review gooien???) die ik verder in geen enkele Android review zo uitgebreid als hier terug zie komen. Of gewoon Android reviews net zo uitgebreid doen en wat meer op de User Interface ingaan zoals jullie hier ook doen. Dit klopt gewoon niet en riekt naar sponsoring.

  Er mag trouwens wel eens op het uiterlijk gelet worden. Is er dan geen enkele reviewer die die enorme bezels opvalt? En de telefoon is dikker, maar een kleinere batterij? Hoezo is dat niet belangrijk.

 6. Pardon, het einde slaat nergens op.
  "Heb je liever Android, dan kan je altijd gaan voor de Samsung Galaxy S6 aangezien deze in dezelfde prijsklasse valt als de iPhone 6s."
  het prijsverschil is dik 250 euro!
  niet echt dezelfde prijsklasse … en dan krijg je zelfs 32 GB i.p.v 16 GB!

 7. Waar je bij andere merken het 'zelfde' design afkraakt en ook de randen om het scherm vrij groot zijn, beeldrevolutie, is het bij Apple niet het geval. Camera vind ik ook zo het oog tegenvallen vergeleken met andere toestellen.
  Nee, geen goeie review eerlijk gezegd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*