Apple iPhone 6s – Review (Consumentenbond)

Video is ready, Click Here to View ×


Lees onze eerste indruk: http://www.consumentenbond.nl/mobiele-telefoon/apple-iphone-6s-en-6s-plus-review/?cid=ext_youtube_sDyko-XJCNY De iPhone 6s is weer zo’n dure smartphone die in alles wil uitblinken. Apple zal geen budgettelefoons maken en mengt zich enkel in de strijd om het beste van het beste. De nieuwe Apple iPhone 6s bouwt voort op het succes van zijn voorgangers. Hij heeft een aantal interessante verbeteringen, maar zijn ze genoeg om de competitie bij te blijven? Bekijk onze video!

Bezoek ook ons YouTube-kanaal: http://www.youtube.com/consumentenbond

Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van onze laatste video’s:
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=consumentenbond

12 Comments on Apple iPhone 6s – Review (Consumentenbond)

  1. Laatst een 6s aangeschaft. Batterijduur valt eigenlijk best mee. Ik krijg tenminste 6 uur op scherm tijd uit een helemaal volle batterij. Echt een geweldige telefoon in alle opzichten.

  2. Reden genoeg voor mij om bij apple producten te blijven, ze stellen je weinig teleur. Accuduur is niet fenomenaal maar bij welke phone wel tegenwoordig. Nagenoeg iedereen die zijn telefoon dagelijks gebruikt moet hem elke dag aan de lader hebben. Standaard een lader op zak hebben en in de auto is gewoon een must bij veel gebruik. Het scherm dat niet full HD is merk je weinig van. Ik ben zelf wel een full HD of 4K liefhebber hoe scherper hoe beter. Hoe apple het doet weet ik niet maar hun schermen zijn altijd een waar genot om naar te kijken. Kleur, contrast en scherpte zijn dik voor mekaar. Dat merk ik ook op mijn Macbook Pro met retina van 2015, naar mijn weten het beste beeldscherm van de huidige generatie laptops. Tevens heeft ook de 6s niet een snellere processor en minder ram geheugen dan de concurrent samsung, toch doet deze met snelheidstests niet onder voor zijn (op papier) snellere samsung en andere phones.

  3. En qua ondersteuning klopt t dat je op android kortere ondersteuning hebt maar als je je ff inleest in rooten en custom roms kun je echt wel veel langer met een telefoon doen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*