Apple iPhone 6s Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


De Apple iPhone 6s Plus en de Samsung Galaxy S6 Edge+ zijn de belangrijkste toestellen in het phabletsegment. De eerste draagt de vlag voor het iOS-kamp, terwijl de tweede het Android-kamp aanvoert. In deze video kijken we welke beter is.

Het zal je misschien niets verbazen dat het belangrijkste verschil tussen de twee het besturingssysteem is. Apple-fans zullen al snel geneigd zijn om voor de iPhone 6s Plus te gaan, terwijl Google-fans bijna vanzelf bij de Galaxy S6 Edge+ uitkomen. Maar als je nou niet zo’n directe voorkeur voor een besturingssysteem hebt, is de keuze tussen de twee nog niet zo makkelijk. Beiden hebben erg snelle hardware, een mooie en hoogwaardige bouw en een prachtig scherm. Ook de camera’s van beide telefoons zijn goed en ze hebben allebei een uitstekende vingerafdrukscanner.

De Samsung Galaxy S6 Edge+ heeft net de overhand op het gebied van scherm, camera en geheugen. Bovendien heeft hij een 5,7-inch scherm in een kleinere body dan de iPhone; die een 5,5-inch…

22 Comments on Apple iPhone 6s Plus vs Samsung Galaxy S6 Edge+ review (Dutch)

  1. Ik wilde weten of dat mensen van Allaboutphones de s6 edge plus als hun dagelijkse telefoon gebruiken en hoe dat ervaren word, ben je niet van dat hij breekt?

  2. (dit heeft niet echt iets te maken met de telefoons in deze review) maar weten jullie wanneer alle samsung apparaten worden geüpdate naar de nieuwste Android versie, en dan niet alleen telefoons maar ook tablets. of gaat dit allemaal tegelijk?

  3. mijn zusje heeft via KPN geen Samsung genomen omdat KPN zegt dat als hij warm word tijdens het opladen dat het beeldscherm stuk kan gaan. Nu weet ik niet of ik dit moet geloven. kunnen jullie hier meer over vertellen of dit waar is.

  4. hoe kan ik mijn emui updaten ? Ik stelde deze vraag al eens en jullie zeiden dat het via de computer moet maar ik heb geen idee hoe en ik wil niets verkeerd doen. kunnen jullie daar eens een video over maken of het mij hieronder uitleggen.
    ps:ik heb een huawei ascend p7 l10

  5. +allaboutphones ik dacht dat ik juilie stagair zag (daan mn superrheld??) (of iemand die erop lijkt) hij ging in de sprinter naar utrecht centraal en een uur of 8 kwam hij aan. hij had een lg g3 en een zwarte jas.

  6. He jongens! Ik kom her elk jaar even vragen wat nou een aandrader is en was altijd een goede keuze! Ik heb dus een budget van maximaal €250, wat is nu een goede aanrader onder dit budget?

  7. het is niet helemaal waar dit is geen haat ik wil alleen zeggen dat is het in real live gezien heb en op sommige maakt de Samsung een beteren foto en anderen Apple want in het donker zijn die van Apple veel helder en als je een foto van een berg maakt lijkt de berg bij een iPhone veel echter en met multitasking is de iPhone ook veel sneller. gr bart

  8. ik wist niet dat de Samsung Galaxy s6 edge + nog maar voor rond 6 en 7 honderd euro koste dat is volgens mij echt wel goed koop vergeleken de iPhone prijzen (nohate tegen iPhone). En een goeie video!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*