Apple iPhone 6s Plus review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Met de iPhone 6s Plus laat Apple zien wat het op phabletgebied in huis heeft. In deze videoreview bespreken we de smartphone uitgebreid.

De iPhone 6s Plus is het grote broertje van de iPhone 6s dat op een aantal vlakken net wat beter is. De camera is voorzien van optische beeldstabilisatie en het scherm heeft een duidelijk hogere pixeldichtheid. Ook de accu is een stuk groter, meer dan wat nodig is om voor het grotere scherm te compenseren. Los daarvan is het gewoon een grote versie van de iPhone 6s, met dezelfde goede gebruikservaring en hetzelfde mooie ontwerp. De iPhone 6s Plus heeft een 5,5-inch full HD-scherm, een 12-megapixelcamera en de snelle 1,84GHz-dualcoreprocessor die in de Apple A9-chip verpakt zit. Een nieuwe functie is 3D Touch, waarmee het toestel kan ‘voelen’ hoe hard je op het scherm drukt. Dat zorgt voor een aantal leuke opties in de interface en potentieel interessante nieuwe interacties binnen games. De smartphone draait uiteraard op iOS, versie 9.2 om precies…

25 Comments on Apple iPhone 6s Plus review (Dutch)

  1. Ik zit er heel erg over te twijfelen. Of ik een Iphone zal nemen omdat ik altijd Samsung ben gewent. Wil nu gewoon wat anders maar waar ik heel erg over in me maag zit is het volgende : bijna alle apps bij Samsung was gratis. Bij apps zo als Apple moet je vaak betalen ook niet allen. Is er een soort lijst of iets dergelijks waar je kan kijken of zien wat wel en niet geld kost. #HELP

  2. welke raden jullie mij aan? De iphone SE op de iphond 6s? Ik zit namelijk heeel erg te twijfelen en jullie hebber er veel meer verstand van dan ik. ik hoor graag van jullie! ps jullie hebben een top kanaal!!!

  3. Beste All About Phones
    wel gehad met Apple en we zijn nu een over stap aant doen naar Samsung enkel heeft mijn tante nog een 4s en ze wil de gegevens erg graag behouden ivb met haar werk. kan zij die gegevens behouden bij een overstap naar de Note serie van Samsung voorkeur is Note 4 of als de geruchten kloppen de Note 5.

  4. het is niet echt relevant met deze video maar ik ben opzoek naar een nieuwe gsm onder de 500€, de lg g4 vind ik wel mooi maar wat zijn andere mogelijkheden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*