Apple iPhone 6s hands-on (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Binnenkort verschijnt de Apple iPhone 6s in de winkels. Deze geëvolueerde versie van de iPhone 6 is er vooral op het gebied van snelheid en camera op vooruit gegaan. In deze video hoor je er meer over.

Uiterlijk ziet de iPhone 6s er zo goed als hetzelfde uit als de iPhone 6. Maar onder de motorkap is er het een en ander veranderd. De nieuwe Apple A9-processor is bijvoorbeeld voorzien van een nieuwe architectuur en scoort erg goed in de eerste benchmarks. De smartphone is uitgerust met iOS 9 en heeft daarin wat meer functies dan de oudere toestellen met die software. Dat heeft alles te maken met het nieuwe scherm dat 3D touch ondersteunt. Door wat harder te drukken kun je allerlei dingen doen binnen de interface en sommige apps. Ook de camera is flink op de schop gegaan. De iPhone 6s heeft een 12-megapixelcamera die video’s kan opnemen in 4K-resolutie. Optische beeldstabilisatie ontbreekt helaas nog steeds in het kleine model, de iPhone 6s Plus heeft dat wel. De Apple iPhone 6s is…

12 Comments on Apple iPhone 6s hands-on (Dutch)

 1. wat ik wel heel erg raar vind is de prijs:

  Bijvoorbeeld: je wilt de iphone 6s 64 gb, nah leuk maar die kost 839,- euro
  ga je kijken naar de amerikaanse site, staat die daar voor $750 wat omgerekend 660 euro is

  oftewel, er zit gewoon een gat van 220 euro in precies hetzelfde model, het enige verschil is het land waarin je hem koopt.

  echt heel raar

 2. Het bedrag van alle soorten iphone's zijn gewoon te duur voor wat je krijgt tegenover de S6 is het goedkoper en beter dus Samsung is gewoon beter(mijn mening)

 3. Peperperpduur maar slechts een HDready+ schermpje, geen beeldstabilisatie, geheugen niet uitbreidbaar, batterij niet vervangbaar. In 1 woord: de "keizer" zonder kleren. Met een Android telefoon krijg je hetzelfde onder de € 200.
  Telefoon is prima natuurlijk, de software zeer slim, maar de prijs van DAF-onderdelen rechtvaardigt geen Mercedesprijs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*