Apple iPhone 6 vs HTC One M8 review (Dutch)

Video is ready, Click Here to View ×


Een van de belangrijkste concurrenten van de Apple iPhone 6 op Androidvlak is de HTC One M8. In deze review vergelijken we de twee smartphones.

Hoewel Apple met zijn iPhone en nogal andere strategie volgt dan de gemiddelde Androidfabrikant, zijn er een aantal toestellen die redelijk in de buurt komen bij de iPhone als je kijkt waar hun focuspunten liggen. Een van die smartphones is de HTC One M8. Net als de iPhone richt het toestel zich meer op ontwerp en gebruikservaring dan op zijn specificaties. De HTC One M8 heeft een 5-inch full HD-scherm, Snapdragon 801-processor, 2GB werkgeheugen en een 4-megapixelcamera, tegenover een 4,7-inch Retina-scherm, Apple A8-processor, 1GB werkgeheugen en een 8-megapixelcamera in de iPhone 6. De One M8 is dus op papier beter uitgerust, maar zoals we dat van Apple gewend zijn presteert de iPhone 6 in de praktijk toch ook erg goed. In deze video lopen we alle verschillen langs.

Onze geschreven review van de Apple iPhone 6:…

17 Comments on Apple iPhone 6 vs HTC One M8 review (Dutch)

  1. Een beetje jammer da de duocamera niet word genoemd, dit is zeker een belangrijke spec van de HTC one m8. En als je dan over design gaat hebben had je ook ff de dot view case mee kunnen nemen, deze is naast mooi ook nog ontzettend handig. En ik denk dat de keuze over dat ios makkelijker werkt dan sense ook een eigen keuze is want ik geef daarin juist weer heel erg de keuze aan sense en Android. Dit vin ik vele malle makkelijkere en overzichtelijker dan ios. Overigens is het logisch dat de one m8 goedkoper is. Deze is veel ouder dan de iPhone. Maar idd jammer van de fouten in dit filmpje.

  2. Apple Suckt Echt Ik Begrijp niet dat er mensen zijn die zoveel geld betalen voor een telefoon die eig maar de specs heeft vn een telefoon onder de 300Euro Apple Zijn wat mj betreft gwn oplichters die alleen maar aan geld denken en niet aan deftige telefoons maken geef mj maar Android Krijg je teminste waar voor je geld en je hoeft ook niet telkens 100euro meer te betalen voor meer geheugen je kan er gwn een geheugenkaartje insteken en je hebt geheugen zat voor nog geen 30euro dan is voor mj de keuze rap gemaakt ze dan kies ik toch voor android

  3. Bij design snap ik wel dat de iPhone "iets compacter is" want er zit 0,5 inch verschil in dus waarom zou je dan zeggen dat je dan beter de iPhone kan nemen? Het schermformaat is toch juist je eigen keuze?

  4. heb je de iphone ge-jailbreaked ofzo want op die van mij word er als het ware ingezoemd op bijvoorbeeld de mapjes van apps en hier verschijnt het ineens in het beeld. (zo iets was er ook met het afsluiten van het multi-task scherm)

  5. Ik vind de laatste vergelijkingen slechter dan eerst, hier kloppen een aantal dingen niet. Maar ook in de OPO-Honor 6 vergelijking vindt ik dat jullie dingen niet hebben genoemd (bijv. Dat de GPU van de OPO stukken beter is dan die van de Honor 6, en de levertijd en het duurt stukken langer vanaf het moment dat je het toestel opsruurt voor garantie totdat je het terug krijgt bij de OPO. Toch wel 2 belangrijke punten voor gamers/gebruikers die niet zondee smartphone kunnen

  6. Sinds wanneer heeft de M8 optische beeldstabilisatie en een 5.2 inch scherm? De optische beeldstabilisatie hebben ze er juist uitgehaald, omdat anders de 2de camera op de achterkant niet werkt. 

  7. Handig joh, lekker 2 telefoons uit een compleet andere periode vergelijken, en dan nog specs vergelijken ook, ga vooral zo door. (All about phones verwijderd uit blinkfeed, iedereen maakt wel eens een foutje maar dis echt slecht zeg, toedels!)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*